Aktuális akciók, hírek

Online bor áruházunkban az év minden napján, éjjel-nappal kedvező árakkal és akciókkal várjuk. A Grape-Vine Pincészet teljes termékkínálata folyamatosan elérhető a webáruházunkban: magyar fehér-, rosé- és vörösborok legkedveltebb borfajtái, külföldi különlegességek a legnevesebb borvidkekről, pálinkák, márkás szeszek minőségi, ugyanakkor elérhető áru választéka. Ismerje meg legfrissebb aktualitásainkat és legyen máskor is vendégünk!

 

Kövesse nyomon az eseményeket Facebookon is!


Facebookon is megtalálja oldalunkat. Nyomon követheti az eseményeket, résztvehet játékainkon, megoszthatja élményeit. Az oldal segítségével egy közösség jöhet létre, így közelebb kerülhetnek a vásárlók és eladók egyaránt.
A Facebook keresőjébe az onlineborozót írva, megtalálhatja oldalunkat.

Ossza meg barátaival is!

A La Fiesta borok mellet végre elkészült a pezsgőnk is!

Elkészítettük első La Fiesta pezsgőnket is. Nem hiába karácsony és szilveszter előtt jelent meg a termék. Ezzel szeretnénk megajándékozni kedves vásárlóinkat az ünnepek alkalmával.

Koccintsuk együtt az elért sikerekre!

Új külsőt kapott az Aranypezsgő!

Megújult külsővel pompázik az egyébként is különleges Blue Nun Gold Editon édes aranypezsgő (0,75l). Habár a desing más lett, a minőség változatlan. Tartalma továbbra is a megszokott ízvilágot nyújtja.
Ezen kívül változatlan áron most díszdobozban is megvásárolható.

Most még szebb ajándék lehet!


Sample image

Válasszon minőségi borokat – már online is!

Büszkék vagyunk arra, hogy magyar termelők minőségi borait palackozhatjuk évről évre, és végre eljött az a pillanat is, hogy megnyithatjuk webáruházunkat. A bor rendelés soha nem volt egyszerűbb! Persze a minőségi magyar borok mellett import termékek nagy választéka is része a kínálatnak, szinte mindenféle égetett és márkás szesz megtalálható nálunk, de ha valami egészen különlegesre vágyik, akkor is jó helyen jár.
Sample image

A tengerészek csillaga – Medinet, az utánozhatatlan

A francia boroknak nem csak szerte a világon, de Magyarországon is jó hírük van. A Medinet borokat pedig egyrészt egyedi alakú palackjairól, de sokkal inkább utánozhatatlan ízviláguk miatt ismerik a borkedvelők. Pincészetünk büszke arra, hogy a Medinet borok kizárólagos hazai forgalmazója lehet, így örömmel mutatjuk be webáruházunkban is a Medinet borokat, sőt, most Medinet ajándék tollat adunk mindegyikhez, bor-kiöntést segítő fogót pedig azoknak küldünk ajándékba, akik legalább 2 palackkal rendelnek (az 1 literes kiszerelésből)!

Sample image

Arany a pezsgőben – társ az életben

 Megújult külsővel kapható! Most még szebb. Új designnal rendelkezik, de minősége nem változott.

Az arany szerencsét hoz, a jólét szimbóluma, sőt, az aranylemezkék jótékony, pozitív élettani hatással vannak immunrendszerünkre! Így a legnagyobb örömmel mutatjuk be a világ első számú esküvői pezsgőjét, a Blue Nun Gold Editiont! Ez a pezsgő nem mindennapi ital: 22 karátos aranylemezkéket tartalmaz.

Útvonal: Aktuális

Kérdése van?

Telefon: 06-77-483-291

E-mail: onlineborozo@onlineborozo.hu
Grape-Vine Bortermelő és Kereskedelmi Kft Kiskunmajsa
Kiskereskedelmi partner: Kozák Kft
+ tovább