Házhozszállítás

Az onlineborozo.hu oldalon megrendelt termékeket Magyarország területén szállítjuk házhoz.

A szállítási határidő a rendeléstől számított 3-7 munkanap.

A szállítási díj: 2600 Ft. Ha megrendelése több, mint 30 kg, akkor telefonon megkeressük, és egyeztetünk Önnel a kiszállítás díjáról.

A megrendelt termékeket az MPL, a Magyar Posta Logisztikai részlegének munkatársai munkanapokon 8 és 17 óra között szállítják ki. Ha a csomag kézbesítése sikertelen, a futár a szállítási címen hagyja az elérhetőségét.

A megrendelő köteles megadni nevét, címét és telefonszámát, hogy az MPL munkatársai megtalálják. Fontos tudnia, hogy utánvétes megrendelés esetén a vásárlás összegét a kézbesítőnek kell átadnia. Átvételkor  mindig ellenőrizze a csomag sértetlenségét! Amennyiben valamilyen sérülést tapasztal, kérjük, hogy már a kézbesítőnek jelezze azt!

A Magyar Posta a sikertelen kézbesítést követően 10 munkanapos őrzési kezelést biztosít. Ha a címzett 10 nap után sem veszi át a csomagot, akkor az MPL 830 Ft pótdíjat számol fel, mely a megrendelőt terheli.

A csomagok személyes átvételére is van lehetőség:

Kozák Kft. Kis- és Nagykereskedés, 6000 Kecskemét, Halasi út 29.

Az onlineborozo.hu üzemeltetője a Grape Vine kft., ugyanakkor a vásárlóinkat egyik kiskereskedelmi partnerünk, a kecskeméti Kozák Kft szolgálja ki.

Az átvevő pontot itt találja.

Útvonal: Házhozszállítás

Kérdése van?

Telefon: 06-77-483-291

E-mail: onlineborozo@onlineborozo.hu
Grape-Vine Bortermelő és Kereskedelmi Kft Kiskunmajsa
Kiskereskedelmi partner: Kozák Kft
+ tovább