Jogi nyilatkozat

A szerzői jogról

Az www.onlineborozo.hu weboldalon található minden leírás, szöveg, adat, grafika, kép, az oldal szerkezeti és funkcionális felépítése a Grape Vine Kft. kizárólagos tulajdona. A Grape Vine Kft. hozzájárulása nélkül ezek bármi nemű felhasználása kimeríti a szerzői jogok megsértését és jogi következményeket von maga után.

Vásárlási feltételek, felelősség

A Grape Vine Kft. semminemű felelősséget nem vállal a regisztráció során hibásan megadott adatokból eredendő téves teljesítésért.

A Grape Vine Kft. nem felelős semmilyen kárért, amely az onlineborozo.hu-hoz való internetes csatlakozás miatt következett be.

Továbbá a Grape Vine Kft. nem felelős:

  • Működési hibáért az internetes hálózatban, ami megakadályozza az onlineborozo.hu akadálytalan működését és a vásárlást.
  • Meghibásodásért a kommunikációs vonalakon.
  • Bármely levél elvesztéséért.
  • Bármely szoftver nem megfelelő működéséért.

A Grape Vine Kft. jogában áll bármikor módosítani a vásárlás feltételeit és szabályait értesítési és bárminemű kötelezettség nélkül arra nézve, hogy megindokolja a döntés helyességét. A módosítások akkor lépnek életbe, amikor online megtalálhatóak az onlienborozo.hu-n.

A vásárló jogosult a megrendelést követően, de még a kiszállítást megelőzően a vásárlástól elállni. Ebben az esetben a vásárlót semmilyen költségviselési kötelezettség nem terheli. Erről lásd a Vásárlási feltételeket!

Útvonal: Jogi nyilatkozat

Kérdése van?

Telefon: 06-77-483-291

E-mail: onlineborozo@onlineborozo.hu
Grape-Vine Bortermelő és Kereskedelmi Kft Kiskunmajsa
Kiskereskedelmi partner: Kozák Kft
+ tovább