Segítség

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan távolíthatom el a terméket a kosárból?

Klikkeljen jobbra fenn a kosár ikonra. A kosár oldalon írjon 0-t a mezőbe (vagy a kívánt mennyiséget) és kattintson a frissítés ikonra (két nyíl), illetve ha teljesen törölni akarja a tételt, kattintson a törlés (X) ikonra.

Hogyan rendelhetem meg a terméket?

Rendeléshez el kell mennie a 'Pénztár' oldalra. Itt még módosíthatja rendelését. A rendelés feladásához meg kell adni a szállítási és számlázási adatokat. Amikor mindent kitöltött és elküldené a megrendelését kattintson a 'Vásárlás' gombra, így a megrendelést online feladja. A megrendelését e-mailben visszaigazoljuk. Az e-mail tartalmazza a rendelése sorszámát és a rendelés részleteit.
Ha bármi problémája adódna hívjon minket a 06-77-483-291 telefonszámon, vagy írjon e-mailt az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre.

Miért regisztráljak?

Az áruházunkban a vásárlás regisztrációhoz kötött. HA a regisztrációs adatokkal bejelentkezik áruházunkba nyomon követheti korábbi rendeléseit, vagy rendelései státuszát.

Be kell jelentkeznem ahhoz, hogy vásárolhassak? Hogyan jelentkezhetek be?

A vásárlás megkezdése előtt nincs szükség a bejelentkezésre, megteheti amikor a pénztárhoz ér. A bejelentkezéshez regisztráció szükséges, vagy korábbi regisztrációs adatok megadása.

Termék van a kosaramban, pedig még nem is vásároltam!

Ha korábban járt áruházunkban és tett terméket a kosarába, azt a rendszer megjegyzi és a korábban kiválasztott termékekkel várja vissza.

Útvonal: Segítség

Kérdése van?

Telefon: 06-77-483-291

E-mail: onlineborozo@onlineborozo.hu
Grape-Vine Bortermelő és Kereskedelmi Kft Kiskunmajsa
Kiskereskedelmi partner: Kozák Kft
+ tovább