Close

2017-02-09

A tengerészek csillaga – Medinet, az utánozhatatlan

Sample image

A francia boroknak nem csak szerte a világon, de Magyarországon is jó hírük van. A Medinet borokat pedig egyrészt egyedi alakú palackjairól, de sokkal inkább utánozhatatlan ízviláguk miatt ismerik a borkedvelők. Pincészetünk büszke arra, hogy a Medinet borok kizárólagos hazai forgalmazója lehet, így örömmel mutatjuk be webáruházunkban is a Medinet borokat, sőt, most Medinet ajándék tollat adunk mindegyikhez, bor-kiöntést segítő fogót pedig azoknak küldünk ajándékba, akik legalább 2 palackkal rendelnek (az 1 literes kiszerelésből)!

Read More A Medinet bormárka 1963-as megszületése után egyedülálló szakmai sikereket ért el, hihetetlenül gyorsan vált népszerűvé nemcsak Franciaországban, de mára Magyarországon is. Az elmúlt négy évtizedben több tucat díjat nyertek a Medinet borok, de számunkra a szakzsűri véleménye mellett legalább olyan fontos vásárlóink elégedettsége, mely évről évre nő. Minden kerek üveges Medinet boron megtalálható a tengerészek csillaga, amit több országban Dél-csillagának neveznek. Talán ez a szerencse csillag, mely a Medinet borok jelképévé vált, is hozzájárult ahhoz, hogy a Medinet borok ilyen szép karriert fussanak be ilyen rövid idő alatt.

Medinet tollat küldünk minden megrendelt üveghez. A Medinet fogót pedig, legalább 2 palack Medinet bor (az 1 literes kiszerelésből) megrendelése esetén ajándékba adunk, melyet a Medinet üveg formájára terveztek. Fémből készül, elegáns és nagyon kényelmes ezzel az eszközzel szervírozni a Medinet borokat.

Mást nem is érdemes hozzátenni, mint a jól ismert szlogent: Ez kerek. Ez remek. Ez Medinet.

Bővebb információ a Medinet borokról a www.medinet-borok.hu oldalon. Légy te is a Medinet klub tagja, és oszd meg a többiekkel Medinet élményeid!

A Medinet borokat itt találod!

Vélemény, hozzászólás?

Csak 18 év felettiek látogathatják ezt az oldalt.

Elmúltál 18 éves?